Elamumaa Hiiumaal Kärdlas, Liiva tn 27 a

  • Eseme ID: 140144996
Oksjon on lõppenud
Lõpphind: 9 200.00 EUR
Pikenev lõpp: 5 minutit
Algusaeg: E 22.06.2020 14:20:55
Lõpuaeg: E 13.07.2020 14:25:20
Viimati pakkus: peremees
Kärdla linn, Hiiumaa, Hiiumaa, Eesti
1
Seisukord: uus
Asukoht: Kärdla linn, Hiiumaa, Hiiumaa, Eesti
Kogus: 1
Käsiraha / tagatisraha: 250.00 EUR
Maksmine: pangaülekandega
Müüja: Hiiumaa vald — / 7 / Vaata müüja teisi esemeid

Kärdla osavald müüb elektroonilisel enampakkumisel vallale kuuluva elamumaa sihtotstarbega kinnistu Liiva tn 27 a (registriosa nr 2783250, katastritunnus 37101:012:0105, sihtotstarve elamumaa 100%, pindala 2346 m²). Kinnistule on Kärdla Linnavalitsuse 30.11.2005 korraldusega nr 446 kehtestatud detailplaneering „Käina mnt ja Liiva tn vahelise maa-ala detailplaneering“, mis on kättesaadav siit - http://atp.amphora.ee/hiiumaavv/index.aspx?itm=103891 .

Ligipääsuks Liiva tn 27a kinnistule on detailplaneeringus ette nähtud teeservituut üle Osaühingule Jaotusvõrk kuuluva Liiva tn 25 kinnistu. Servituuti kinnistu müüja poolt seatud ei ole, servituudi seadmine jääb ostja kohustuseks. Ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni liitumispunkt asub Liiva tänava ääres Liiva tn 25 kinnistul.

Kinnistust ligi 1,5 km kaugusel asuvad nii põhikool kui gümnaasium, lasteaed ja Kärdla uuenev keskväljak kauplustega.

Enampakkumisel on õigus osaleda füüsilistel ja juriidilistel isikutel, kellel on õigus sõlmida leping ning kelle osavõtt enampakkumisest ei ole vastuolus õigusaktidega. Enampakkumisest ei või osa võtta ja müügilepingut ei sõlmita isikuga, kellel on Hiiumaa valla ees võlaõiguslikust lepingust tulenev tähtaegselt täitmata rahaline kohustus või kes isiklikult või esindaja kaudu on seotud enampakkumisega (enampakkumise korraldaja või alghinna määraja või isik, kelle pädevusse kuulub enampakkumise tulemuste kinnitamine) ega tema abikaasa või otseliinis sugulasega.

Võõrandatava varaga tutvumine tuleb müüjaga kokku leppida tööpäeviti müüja kontaktisiku Lauri Preimanniga telefonil 5104293 või e-post aadressil [email protected] .

Osta.ee keskkonnas korraldataval enampakkumisel pakkumist tehes kinnitab pakkuja, et on tutvunud ja nõustub nende tingimustega, on tutvunud võõrandatava varaga ja on teadlik selle seisukorrast ning ei oma selles osas Kärdla Osavalla Valitsusele pretensioone.

Pakkumise tegemise tagatisraha suurus on 10% kinnistu alghinnast. Tagatisraha tasutakse osta.ee keskkonna deposiiti ja arvestatakse maha parima pakkuja pakkumisest ehk arvestatakse müügihinna sisse. Teistele pakkujatele tagatisraha tagastatakse.

Enampakkumise võitjaga sõlmitakse notariaalne müügileping, mille kulu (sh notaritasu ja riigilõiv) kannab ostja. Enampakkumise võitja on kohustatud ilmuma lepingu sõlmimise kohta talle teatatud ajal. Juhul kui müügilepingut ei sõlmita müüjast mitteolenevatel põhjustel ühe kuu jooksul tulemuste teatavaks saamisest osta.ee portaalis, kuulutatakse enampakkumine nurjunuks.

--------------------

NB!
* Vara/ost vormistatakse vaid oksjoni võitja nimele! (Kui võitjaks on eraisik, siis selle eraisiku nimele. Kui võitjaks on ettevõte, siis selle ettevõtte nimele). Kui soovite arvet ettevõtte nimele, tuleb ettevõttele registreerida eelnevalt eraldi kasutajakonto ning ettevõtte kasutajakonto alt oksjonile pakkumine teha.

* Kui oksjonivõitja loobub ostust, siis vastavalt Osta.ee kasutajalepingule on Osta.ee'l õigus rakendada oksjoni võitja suhtes leppetrahvi, mille summaks on 20% oksjonil kujunenud lõpphinnast.

* Oksjonil kujunev hind on lõplik ning ei sisalda käibemaksu!

Küsimused müüjale

Ainult vastatud küsimused on kõigile nähtavad.

  • Ühtegi küsimust ei ole esitatud