6mm läbikumavad heledad poolvääriskivihelmed​ 33tk Opaliit

  • Item ID: 145096172
Offer ended
Final price: 3.75 EUR
Starting time: Sun 04.10.2020 18:00:00
Closing time: Sun 01.11.2020 18:00:00
Tartu, Tartumaa, Eesti
8
Item condition: new
Location: Tartu, Tartumaa, Eesti
Quantity: 8
Payment: by bank transfer, by deposit transfer, by transfer from Osta.ee e-account
Seller: nviivsea — / 1217 / View other items of the seller

Pakkumisel on 33 sünteetilist poolvääriskivihelmest suuruses 6mm! Kokku olemas 264tk.

Ilmesta oma ehteid kaunite poolvääriskivihelmestega! Opaliit, mida mõnikord ekslikult nimetatakse ka opaaliks või kuukiviks, on valmistatud toonitud klaasist. Eraldi olemas ka 8mm ja 10mm helmed.


Osta korraga vähemalt 35 euro eest, vali transpordiviisiks pakiautomaat ning saatekulu ei lisandu!* * Pakkumine kehtib kuni 30.11.2020. Võimalikud transpordiviisid on Omniva ja SmartPosti pakiautomaadid. Saatmiseks kasutan ostja kinnitatud kapikoodi ning hüvitan paki transpordikulu e-kontole. Deposiitmakse(te) korral hüvitan transpordikulu siis, kui saadetis on kohale jõudnud ning makse(d) on vabastatud.

Kõik müügis olevad helmed on hoolikalt hoitud ning kasutamata. Vaata ka mu teisi aktiivseid müüke, kindlasti leiad nende hulgast veel huvitavaid ja soodsaid pakkumisi! Mitme ostu tegemisel palun arvesta sellega, et postikulud sõltuvad paki kaalust ja suurusest. Seetõttu võivad lõplikud saatekulud olla suuremad.

Palun tasu ostu(de) eest 7 päeva jooksul. Vajadusel kontakteeru minuga muude kokkulepete osas. Sinu eseme(d) postitan üldiselt 2 tööpäeva jooksul alates tasumisest. Maksikirjad postitan kuni 5 tööpäeva jooksul alates tasumisest (postkontori tööaeg ei ühti paraku mu graafikuga, palun mõistvust). Vajadusel on võimalik tellida kohaletoimetamine kulleriga vastavalt Omniva või Smartposti kehtivale hinnakirjale.

Questions to seller

Only answered questions are visible to all users.

  • No questions asked