Other users have also viewed

Alisa Vasina naiselik kikilips "Piimajänes"

Alisa Vasina naiselik kikilips "Piimajänes"

Item ID: 162088910 Item condition: new Delivery time: 4 days
Offer ended
Offer ended
28.00 EUR
Viewed: 82
Tartu, Tartumaa, Eesti
1
Seller:
ASILA
35 feedback    6 followers
Asila OÜ   User since 09.10.2018
Reg. code 14432140
Item condition: new
Location: Tartu, Tartumaa, Eesti
Quantity: 1
Delivery time: 4 days
Shipping/Delivery:
SmartPOST (XS)
Omniva (XS)
DPD Pickup locker/parcel shop (XS)
Draw for a 3x100€ gift cards.
Agreement with seller Abi
Return: I agree to take back the item within 14 days. The buyer pays the return postage fee. The item must be in the same condition and completion as at the time of sale Abi
Payment: by bank transfer, by transfer from Osta.ee e-account
Seller: ASILAview user's e-store

Alisa Vasina kollektsioon nimega "Pöörased märtsijänesed" esitleb naiselikke kikilipse. Kikilips teeb tšiki šikiks! Naiselikku kikilipsu võib kanda nii kikilipsuna kui ka prossina. Ehi enda riideid nii kuidas hing ihkab. Sobib särgi kaelusele, kleidile, kevadmantli külge või kuhu iganes fantaasia lubab. 

Kikilips on disaineri poolt käsitsi valmistatud värvilistest satiinpaeltest, mille südamikku kaunistab Alisa Vasina originaalloomingust pärinev epoksiidvaiguga kaetud pilt, mida raamistab kristallvaigust valmistatud raam. Tagumisel küljel on prossi kinnitus luku süsteemiga, mis on turvaliselt kinnitatud pehmele värvilisele vildile. Pross saabub kinkekarbis! Kaunis kingitus endale või šikile tšikile ;) 

Lipsu mõõdud: 10 x 6cm 

Kunstiteos lipsul: Piimajänes pärineb Alisa Vasina jäneste maalide seeriast, milles kunstnik uuris jäneste sümboleid ning kuidas see loom on inspireerinud visuaalkultuuri läbi aegade. Piimajänes on nõia käsilane Skandinaavia folklooris. Nõid tegi piimajänese metsataimedest või majapidamises olevatest kangastest. Eesti kultuuris sarnaneb piimajänesele kratt. Piimajänes joob lähedal asuvate farmide  lehmade piima ja viib selle nõiale. Nii ilmselt seletati omal ajal lehamdel piima kadumise fenomeeni. 


Alisa Vasina brändi südames peitub kirg kunsti ja moe vastu. See on lugu, mis algas aastal 2016, kui kunstnik Alisa Vasina lõpetas Tartu Kõrgema Kunstikooli maalikunsti erialal. Kunstnik avastas peagi, et tema looming ei mahu enam lõuendi piiridesse ning vajab rohkem ruumi väljenduseks. 2018. aastal asutas Alisa oma brändi, pakkudes lisaks originaalteostele kunstiprinte, kruuse ja ehteid - kuid peagi haaras tema armastus moe vastu võimust. Sellest sündis Alisa Vasina moebränd, täis loovust ja kantavat kunsti. Alisale ei tähenda moe loomine ainult rõivaste ja ehete valmistamist - see on tema kunsti ellu ärkamine. Igas Alisa Vasina disainitud tootes peegeldub tema loov visioon alates erksatest kangaprintidest kuni ainulaadsete disainideni. Alisa on hinge ja südamega asja juures ning pöörab erilist tähelepanu igale detailile, kujundades brändi olemust. Astu Alisa Vasina loomingulisse maailma, kus kunst ja mood põimuvad ning avasta moelooming, mis kannab endas lugusid.

Questions to seller

Only answered questions are visible to all users.

  • No questions asked