Other users have also viewed

House of Lashes x Patrick Ta kunstripsmed - She's a Natural

  • Item ID: 157801085
Offer ended
19.90 EUR
Tallinn, Harjumaa, Eesti
2
Item condition: new
Location: Tallinn, Harjumaa, Eesti
Quantity: 2
Payment: by bank transfer, by transfer from Osta.ee e-account
Seller: Ebeauty 100% / 27 / View other items of the seller
Kergeid ja loomulikke House of Lashes x Patrick Ta She's a Natural ripsmeid on alati mugav paigaldada, mistõttu see täiendab sinu kirjut elustiili. Maailmatuntud House of Lashes toodab uuenduslikke kvaliteetseid moodsaid kunstripsmeid, mis sobivad kõikide silmakujudega. Kunstripsmed on valminud käsitööna, need on valmistatud kõige kvaliteetsematest sünteetilistest kiududest ja igaühte neist saab kasutada kuni 15 korda. Ripsmeriba on valmistatud õhukesest paindlikust puuvillasegust.

Ripsmete paigaldamine.
Võta ripsmed ettevaatlikult karbist välja. Mõõda, kas kunstripsmete riba sobib loomuliku ripsmejoone pikkusega. Kui ripsmed on liiga pikad, võib neid kääridega välimisest nurgast ettevaatlikult lühemaks lõigata. Kanna kunstripsmete ribale õhuke kiht ripsmeliimi ja oota 30 sekundit, kuni see muutub nakkuvaks. Parima tulemuse saavutamiseks soovitame kasutada House of Lashes HOL ripsmeliimi. Ripsmed tuleb paigaldada loomulikule ripsmejoonele nii lähedale kui võimalik. Kõigepealt tuleb ripsmed kinnitada lau keskossa ja seejärel kinnitada nende sisemised ja välimised nurgad. Ripsmete paigaldamisel võib kasutada pintsette või aplikaatorit.

Ripsmete eemaldamine.
Hoia ripsmetest ja koori need ettevaatlikult maha, alustades välimisest nurgast. Ära tõmba järsult. Kui ripsmed on õigesti paigaldatud, ei tohiks nende eemaldamine olla eriti raske ega ebamugav. Soovi korral võib kasutada ka meigieemaldajat, mis ei ole valmistatud õli baasil.

Ripsmete eest hoolitsemine ja nende taaskasutamine.
Soovitame pärast iga kasutuskorda eemaldada ripsmetelt kuivanud liimi. Selleks, et ripsmed püsiksid vormis ja puhtana, tuleb neid hoida originaalalusel. Ripsmetuši kasutamisel soovitame selle oma pärisripsmetele kanda enne kunstripsmete paigaldamist. Niimoodi ei kogune see ripsmetele ja pikeneb kunstripsmete kasutusiga. Ripsmeid saab taaskasutada kuni 15 korda.

Questions to seller

Only answered questions are visible to all users.

  • No questions asked