Other users have also viewed

MEGA! Bondage Restraints Komplekt , UUS

  • Item ID: 181949333
Auction is ended or not active
Final price: 2.05 EUR
Extending closure: 5 minutes
Starting time: Wed 28.09.2022 21:00:00
Closing time: Wed 05.10.2022 21:00:00
Last bidder: r3ino
Tallinn, Harjumaa, Harjumaa, Eesti
1
Item condition: new
Location: Tallinn, Harjumaa, Harjumaa, Eesti
Quantity: 1
Return: I agree to take back the item within 14 days. The buyer pays the return postage fee. The item must be in the same condition and completion as at the time of sale. Abi
Payment: in cash, by deposit transfer, by transfer from Osta.ee e-account
Seller: sinu24 99.7% / 190435 / View other items of the seller
  • 1. Kinnituskomplekt sisaldab köiega sidekrae, palliklambrit, nibuklambrit, käerauad, kerget silmaklambrit, musta piitsa, need voodi kinnitused on reguleeritavad, nii et see sobib peaaegu igas suuruses inimestele.
  • 2. Konfidentsiaalne pakend.
  • 3. Peen töötlus, siledad ja ümarad nurgad, kus meie paaril mänguasjal pole kumerust. Kõik paaridele mõeldud seksilelud on hea kvaliteediga.
  • 4. Valitud toidukvaliteediga silikageeli materjal, terve, sile ja vastupidav. Need seksmänguasjad paaridele seksmänguasjad komplektid täiskasvanutele mõeldud paaridele mõeldud seksmänguasjad valitud materjalist.
  • UUS

Poe hind:~  EUR.

Kaasa tuleb kõik mis on piltidel!

Esimene pilt on illustreeriv!

Järeltulemisega - Tallinn, kulleriga (kui ise tellite), pakiautomaat (kui on lisatud kuulutuses).

NB!

Lõplik hind sisaldab käibemaksu! Kui soovite arvet firma nimele, palume saata firma andmed enne kui tasute ostu eest ja kinnitate transpordi! 

Selleks, et ühe pakina võidetud esemed kätte saada - palume valida mõnel oksjonil pakiautomaat ja muud ostud - "Järeletulemisega"
Kui kaubaga esineb mingi probleem - palume avada pretensiooni, ning kirjeldada probleemi pretensioonis. Samuti enne negatiivse tagasiside jätmist palume võtta meiega ühendust olukorda lahendamiseks. Meie eesmärk on, et iga meie klient jääks rahule võidetud oksjoniga ja tuleks tagasi osalema ja võitma uuesti.
 
Ostjal on õigus ilma põhjust nimetamata 14 päeva jooksul kauba tagastada, kui seda ei ole kasutatud, rikutud või selle väljanägemine ei ole oluliselt muutunud, see tähendab, et kauba või selle pakendi väljanägemisele on tehtud ainult sellised muudatused, mis olid vajalikud saadud kaubaga tutvumiseks. Kauba tagastamisel vastutab Ostja kauba väärtuse vähenemise eest, kui see on tekkinud toimingute tõttu, mis ei olnud vajalikud kauba laadi, omaduste ja toimimise kindlaks tegemiseks. Mõlema suuna postikulu kandjaks on Ostja.
Tagastada kauba on võimalik 14 päeva jooksul hetkest, kui ostja saab kauba füüsiliselt kätte. 

 

 

Questions to seller

Only answered questions are visible to all users.

  • No questions asked