UUS hõberipats nat.malahhiit,925 hõbe

  • Item ID: 150011226
Offer closed
Final price: 19.40 EUR
Starting time: Mon 11.01.2021 19:20:11
Closing time: Mon 08.02.2021 19:20:11
Eesti, Eesti, Eesti
1
Item condition: new
Location: Eesti, Eesti, Eesti
Quantity: 1
Payment: by deposit transfer, by transfer from Osta.ee e-account
Seller: maryn 100% / 6382 / View other items of the seller

Armas hõberipats kauni nat.malahhiidiga.925 hõbe.

Pikkus 3,5cm,kaal 7g.Kivi läbimõõt 20mm.

Malahhiit on vaske sisaldav karbonaatne mineraal.Läbipaistmatu,roheline,vöödiline kivi.Vanasti kaevandati Uraalides ja oli üks Vene tsaaride lemmikuid.

Malahhiit on kaitsekivi,mis sobib ka rasedatele.Vasesisalduse tõttu malahhiit soojendab ja teda kasutatakse reuma,astma,voolmete,hambavalu,naistehaiguste raviks.Ta imeb endasse valu ja negatiivset energiat,puhastab rakke.malahhiidi võib asetada valu leevendamiseks haige koha peale.Ta sobib ka põletike,venituste ja palaviku raviks.

Malahhiit kaitseb kurja silma nõiduse ja kurjade vaimude eest.Võimas energia vahendaja.Malahhiit mõjub sügavamal teadvuse tasandil,on võimsa puhastava toimega.Aitab vabaneda hirmust,süütundest ja enesepiiramisest.malahhiidi pinnal olevad joonekesed sümboliseerivad liikumist,muutumist ja uuestisündi.Ta aitab saada infot alateadvusest ja sõnumeid tulevikust. Malahhiit on kui roheline madu,kelle mürk ravib ja noorendab inimest.Aitab tegutseda otsustavalt ja julgelt,hajutab hirmud ja pinge,aitab loobuda vanast,et uus saaks esile kerkida.Malahhiit on seotud harmooniaga ja sobib hästi loomeinimestele.Malahhiiti on nimetatud ka uue ajastu maagidekiviks.

Tšakrad-Südametšakra.

Parim kivi kaaludele,suurendades harmooniat ja ligitõmbavust.Sobib hästi ka sõnnile ja lõvile. 

Questions to seller

Only answered questions are visible to all users.

  • No questions asked