Other users have also viewed

Yonmig nutikell / spordikell UUS!

  • Item ID: 184198273
Offer ended
Final price: 20.00 EUR
Starting time: Sat 05.11.2022 20:45:00
Closing time: Sat 03.12.2022 20:45:00
Tallinn, Harjumaa, Eesti
1
Item condition: new
Location: Tallinn, Harjumaa, Eesti
Quantity: 1
Delivery time: 3 days
Payment: in cash, by deposit transfer, by transfer from Osta.ee e-account
Seller: nutikrabi 100% / 755 / View other items of the seller
  • bränd: YONMIG
  • värvi: Must
  • Tunnusjoon: Äratuskell, näidikud, GPS, kellaaja näit, sammulugeja
  • Ühilduvad seadmed: nutitelefoni
  • ekraani suurus: 1,3 tolli
  • Vanusevahemik (kirjeldus): täiskasvanud
  • Ühenduvustehnoloogia: Bluetooth
  • Toetatud rakendus: GPS, sammulugeja

 

Täispuuteekraaniga nutikell: fitnesskell on varustatud 1,3-tollise täispuutetundliku HD TFT värviekraaniga. Kella põhiliidesel on nelja tüüpi taustapilte: minimalistlik, unistav, traditsiooniline ja särav. Valikus on neli värvitooni, mida saad oma soovi järgi muuta. IP68 veekindel disain: Kella saad kanda vihma käes, käsi pestes, higistades või ujudes ilma seda kahjustamata, saad sellega muretult trenni teha.

Mitu spordirežiimi: see spordikell sobib 9 spordiala jaoks: kõndimine, jooksmine, matkamine, jalgrattasõit, jooksulindid, fitness, mägironimine, spinning, jooga; Saate salvestada ja vaadata reaalajas andmeid treenimise ajal ning aktiveerida oma telefonis GPS-i spordirežiimi, et salvestada oma liikumismarsruuti reaalajas.

Südame löögisageduse mõõtmine ja unemonitor: need pulsikellad toetavad 24-tunnist pulsi jälgimist, mis jälgib ja salvestab pulsiandmeid, et saaksite oma tervist paremini mõista. See võib salvestada teie und (sügav uni, kerge uni, ärkvel uni). Tänu uneanalüüsile saab see ka hankida teavet teie unekvaliteedi kohta ja aidata teil unegraafikut kohandada.

Nutikad märguanded: Pärast telefoni ja nutikella vahelise ühenduse loomist laadige rakendus nutitelefoni ja ühendage see rakenduse kaudu Nutikell vibreerib ja tuletab teile meelde, kui teie telefon saab sissetulevaid kõnesid, SMS-i ja SNS-i teavet (Facebook, Twitter, Instagram, Skype, WhatsApp, Linkedin, Messenger jne), nii et teil ei jää need kõned ja sõnumid kunagi ilma.

Rohkem funktsioone: Aktiivsuskell saab jälgida ja salvestada Sinu igapäevaseid aktiivsusandmeid 24 tundi ööpäevas: Kellale saab kuvada sammulugeja, aktiivsuskauguse ja kalorid. Ekraani äratamise tugi randme tõstmisel, istumismeeldetuletus, äratus, stopper, taimer, muusika juhtimine, hingamistreening jne. Kell on Bluetoothi ​​kaudu ühendatud mobiilirakendusega ja ühildub iOS 8.0 ja uuemate versioonidega ning Android 4.4 ja kõrgemale.

Questions to seller

Only answered questions are visible to all users.

  • No questions asked