MEGA! Elektriline küttekeha Dreo DR-HSH004!

MEGA! Elektriline küttekeha Dreo DR-HSH004!

Eseme ID: 191943145 Seisukord: kasutatud
Oksjon on lõppenud
Oksjon on lõppenud
Lõpphind: 10.85 EUR
Pikenev lõpp: 5 minutit
Algusaeg: E 27.03.2023 21:15:00
Lõpuaeg: E 03.04.2023 21:15:00
Vaadatud: 50
Viimati pakkus: Asthenia
Tallinn, Harjumaa, Harjumaa, Eesti
1
Müüja:
sinu24100%positiivset tagasisidet
190921 tagasisidet    5264 jälgijat
Sinu24 OÜ   Kasutaja alates 22.04.2019
Reg. kood 14705141
Seisukord: kasutatud
Asukoht: Tallinn, Harjumaa, Harjumaa, Eesti
Kogus: 1
Transport:
SmartPOST (M)
Omniva (M)
DPD pakiautomaat (L)
Loosi läheb 3x100€ kinkekaarti
Järeletulemisega
Tagastamine: Nõustun eseme tagasi võtma 14 päeva jooksul. Ostja tasub tagasisaatmise postikulu. Ese peab olema samas seisukorras ja komplektsuses kui müügi hetkel. Abi
Maksmine: sularahas, deposiidikandega, Osta.ee e-konto ülekandega
Müüja: sinu2499.7%positiivset tagasisidet vaata kasutaja e-poodi

Vannitubade jaoks ohutum – enamik küttekehasid ei tööta vannitubades ohutuse tõttu ja vannitoasoojendite kasutamine vähendab ka toote eluiga. Dreo ALCI turvapistik lülitab aga lühikese ja veega kokkupuute korral väikese küttekeha kohe välja, hoides teid külmematel päevadel vannitoas soojas ja turvaliselt. See kaasaskantav küttekeha, mis on valmistatud V-0-reitinguga tuldaeglustavatest materjalidest, on ümbermineku- ja ülekuumenemiskaitsega ning 24-tunnine automaatne väljalülitus tagab maksimaalse ohutuse kõikjal, kus istud.
Vähendage ootamist: tänu ülikõrgele termilisele efektiivsusele saavutab 1500 W Dreo PTC keraamika 75 °F kõigest 2 sekundiga koos võimsa, kuid vaikse harjadeta alalisvoolumootoriga tagab teile hubase soojuse hetkega.
KÜTKE MIS TAHES: Reguleerige temperatuure vahemikus 41–95 °F 1 °F sammuga, seadke taimer (1 kuni 12 tundi), 70° võnkumine ja kohandage oma mugavust ühe nupuvajutusega. Tooge see 10,3-tolline kaasaskantav küttekeha oma vannituppa, elutuppa, kööki, magamistuppa jne. ja soojendage kuidas soovite.
Mugavus igal ajal: sellel kütteseadme ventilaatoril on 5 energiasäästlikku režiimi (H1-900W, H2-1000W, H3-1500W, Eco ja Fan), mis vastavad teie erinevatele vajadustele. Sellel on eemaldatav ja kergesti puhastatav filter, mis tagab, et hingate alati puhast õhku.

Materjal - plastik

Värv - hall/must

Esimene pilt on illustreeriv.

Seisukord: Vähekasutatud!

Poe hind:~ 65 EUR

 


Eestikeelne juhend puudub !!!


Järeltulemisega - Tallinn, kulleriga (kui ise tellite), pakiautomaat (kui on lisatud kuulutuses).

Seoses laohoone rekonstrueerimisega võib mõnedel kaupadel olla viivitus väljastamisel ja saatmisel. See puudutab peamiselt 12.04. algavaid oksjoneid. Vabandame eelseisvate viivituste pärast. 

NB!

Väljastada/teele panna saame esemeid ainult juhul, kui kõik varasemad esemed (mis olid võidetud enne sooviva eseme) on ka makstud.

Lõplik hind sisaldab käibemaksu! Kui soovite arvet firma nimele, palume saata firma andmed enne kui tasute ostu eest ja kinnitate transpordi! 

Selleks, et ühe pakina võidetud esemed kätte saada - palume valida mõnel oksjonil pakiautomaat ja muud ostud - "Järeletulemisega"
Kui kaubaga esineb mingi probleem - palume avada pretensiooni, ning kirjeldada probleemi pretensioonis. Samuti enne negatiivse tagasiside jätmist palume võtta meiega ühendust olukorda lahendamiseks. Meie eesmärk on, et iga meie klient jääks rahule võidetud oksjoniga ja tuleks tagasi osalema ja võitma uuesti.
 
Eseme tagastuse reeglid oksjoni juures:

Enne eseme tagastamist on ostjal vaja pretensiooni avada, kus ta teavitab meid, et soovib eset tagastada.

Kui ostja soovib kasutada 14-päevast tagastusõigust, tootele, mis vastab kirjeldusele, kohustub ostja kompenseerima müüjale oksjoni korraldamisega seotud kulud (komisjonitasu + käsitlustasu 1 euro + *hoiustamise kulu 0,10 eur/päev pärast oksjoni lõppu).

  • *hoiustamise  kulu lisatakse juhul, kui ostja ei võta kaupa laost ära. 

Eset saab 14 päeva jooksul tagastada, kui seda ei ole kasutatud, rikutud või selle väljanägemine ei ole oluliselt muutunud, see tähendab, et kauba või selle pakendi väljanägemisele on tehtud ainult sellised muudatused, mis olid vajalikud saadud kaubaga tutvumiseks. 

Kauba tagastamisel vastutab Ostja kauba väärtuse vähenemise eest, kui see on tekkinud toimingute tõttu, mis ei olnud vajalikud kauba laadi, omaduste ja toimimise kindlaks tegemiseks.Tagastamisega tekkinud kulude kandjaks on ostja.
 
Tagastada kauba on võimalik 14 päeva jooksul hetkest, kui ostja saab kauba füüsiliselt kätte. 

14-päevane tagastamisõigus ei kehti kaubale, mis on kiiresti riknev või vananev; audio- ja videosalvestustele ning arvutitarkvarale, juhul kui tarbija on ümbrise avanud; suletud pakendiga asjadele, mis ei ole kõlblikud tagasisaatmiseks tervisekaitse või hügieenilistel põhjustel, kui pärast kohaletoimetamist on pakend avatud ( nt kosmeetika, pesu ja bikiinid); meelelahutus- ja reisiteenustele.

VAATA KA MEIE TEISI OKSJONE!!

Asjade väljastamine toimub teisipäev-reede.

Küsimused müüjale

Ainult vastatud küsimused on kõigile nähtavad.

  • Ühtegi küsimust ei ole esitatud