MEGA! Eros Explorer Man - Lõõgastav Anaalsprei, 2tk! UUS!

  • Eseme ID: 159879911
Oksjon on lõppenud
Lõpphind: 7.40 EUR
Pikenev lõpp: 5 minutit
Algusaeg: N 22.07.2021 21:15:00
Lõpuaeg: N 29.07.2021 21:25:36
Viimati pakkus: Privaatne oksjon
Tallinn, Harjumaa, Harjumaa, Eesti
1
Seisukord: uus
Asukoht: Tallinn, Harjumaa, Harjumaa, Eesti
Kogus: 1
Maksmine: sularahas, deposiidikandega, Osta.ee e-konto ülekandega
Privaatne oksjon: Pakkujate nimed on peidetud
Müüja: sinu24 99.7% / 190900 / Vaata müüja teisi esemeid

Eros Explorer lõõgastav anaalsprei meestele.
Dermatoloogiliselt testitud. - Ei kahjusta limaskesta. - Vees lahustuv. - Ei sisalda õli ega rasva. 30 ml pihustuspudel.
Meestele lõõgastav anaalseks naudinguks mõeldud mees Eros Explorer pakub teie pärakule kogu rõõmu ja valu. Lõpuks saate oma partneriga nautida lõdvestunud anaalseksi. Eros Explorer Mani päraku-lõõgastav sprei annab teile lõõgastuse kiiresti. Eros on välja töötanud erakordse valemi eriti meeste pärakuvajaduste jaoks. Spreil on pärakupiirkonna jaoks meeldiv värskus, see tähendab, et see aitab hõlbustada tungimist, tundlikkust kaotamata. Võite nautida puhast lõõgastust ja täielikku kirge. Eksige mõeldamatu anaalse ekstaasi alla. Omadused:

 

Esimene pilt on illustratiivne! Kaasa tuleb kõik mis on piltidel!

Seisukord: UUS!

Poe hind:~ 32 EUR.

Järeltulemisega - Tallinn, kulleriga (kui ise tellite), pakiautomaat (kui on lisatud kuulutuses).

 

NB!

Lõplik hind sisaldab käibemaksu! Kui soovite arvet firma nimele, palume saata firma andmed enne kui tasute ostu eest ja kinnitate transpordi! 

Selleks, et ühe pakina võidetud esemed kätte saada - palume valida mõnel oksjonil pakiautomaat ja muud ostud - "Järeletulemisega"
Kui kaubaga esineb mingi probleem - palume avada pretensiooni, ning kirjeldada probleemi pretensioonis. Samuti enne negatiivse tagasiside jätmist palume võtta meiega ühendust olukorda lahendamiseks. Meie eesmärk on, et iga meie klient jääks rahule võidetud oksjoniga ja tuleks tagasi osalema ja võitma uuesti.
 
Ostjal on õigus ilma põhjust nimetamata 14 päeva jooksul keelduda kaubast, kui seda ei ole kasutatud, rikutud või selle väljanägemine ei ole oluliselt muutunud, see tähendab, et kauba või selle pakendi väljanägemisele on tehtud ainult sellised muudatused, mis olid vajalikud saadud kaubaga tutvumiseks. Kauba tagastamisel vastutab Ostja kauba väärtuse vähenemise eest, kui see on tekkinud toimingute tõttu, mis ei olnud vajalikud kauba laadi, omaduste ja toimimise kindlaks tegemiseks. Mõlema suuna postikulu kandjaks on Ostja.
Tagastada kauba on võimalik 14 päeva jooksul hetkest, kui ostja saab kauba füüsiliselt kätte. 

 

VAATA KA MEIE TEISI OKSJONE!!

Küsimused müüjale

Ainult vastatud küsimused on kõigile nähtavad.

  • Ühtegi küsimust ei ole esitatud