MEGA! INTVN helkurriba 20tk UUS!

  • Eseme ID: 185582378
Oksjon on lõppenud
Lõpphind: 17.11 EUR
Pikenev lõpp: 5 minutit
Algusaeg: N 01.12.2022 21:30:00
Lõpuaeg: T 06.12.2022 21:30:00
Viimati pakkus: poleander
Tallinn, Harjumaa, Харьюмаа, Эстония
1
Seisukord: uus
Asukoht: Tallinn, Harjumaa, Харьюмаа, Эстония
Kogus: 1
Tagastamine: Nõustun eseme tagasi võtma 14 päeva jooksul. Ostja tasub tagasisaatmise postikulu. Ese peab olema samas seisukorras ja komplektsuses kui müügi hetkel. Abi
Maksmine: sularahas, deposiidikandega, Osta.ee e-konto ülekandega
Müüja: sinu24 99.7% / 190749 / Vaata müüja teisi esemeid

Kvaliteet ja vastupidavus – Meie kvaliteetsed helkurkäevõrud on valmistatud elastsest kangast, mis on märgatavalt nähtav neoonkollane. Helkurteip on veekindel ja seda saab probleemideta maha pesta.
Väga peegeldav – 360 kraadi peegeldus ja nähtavus iga ilmaga ja igal kellaajal. Isegi 400 meetri kauguselt kõigile liiklejatele nähtav. Odav kindlustus parema nähtavuse ja kaitse tagamiseks päeval, hämaras ja öösel.
Mitmekülgne – tänu Velcro eriti suurele pinnale ja rihmade venivale materjalile saab neid kinnitada ja kohandada mis tahes kehakuju järgi. Ideaalne jooksjatele, matkajatele, sörkijatele, jalgratturitele, mootorratturitele ja kõikidele muudele välitegevustele. Sobib noortele ja vanadele.
Lihtne kinnitada – elastseid helkurkäevõrusid on tänu Velcro kinnitusele lihtne kinnitada randmetele, käsivartele või pahkluu külge. Kerge, pehme ja mitmekülgne lisaturvalisuse tagamiseks igapäevaelus.

Kirjeldus:

Ideaalne jooksjatele, matkajatele, jalgratturitele ja kõigile teistele, kes vajavad paremat nähtavust.

Tipptöö tagab pikaajalise kaitse.

Väga peegeldav ja individuaalselt reguleeritav.

Venitav 29 cm kuni vähemalt 40 cm.

5. Nähtav juba 400 meetri kauguselt.

6. Sobib noortele ja vanadele.

7. Veekindel ja probleemideta puhtaks pühkida.

8,360-kraadine nähtavus maanteeliikluses igapäevaelus suurema ohutuse tagamiseks.

9. Tänu eriti pikale takjakinnisele ja ribade venitatavusele. 10. Neid saab optimaalselt kohandada mis tahes kehakujuga.

11. Turvaline ja mugav Velcro kinnitus lihtsaks paigaldamiseks.

12. Soodne ja tõhus kindlustus kogu perele.

Tehnilised andmed:

Mõõdud: 38 x 5 cm.

Helkurribade laius: 2,0 cm.

Materjal: elastne polüester.

Värvus: neoonkollane.

Kaal: 11 g.

Paki sisu:

4x helkurteip.

Esimene pilt on illustratiivne! Kaasa tuleb kõik mis on piltidel!

Seisukord: UUS!

Müügil on 5 paki - pakis on 4tk 

Poe hind:~ 90 EUR.

Järeltulemisega - Tallinn, kulleriga (kui ise tellite), pakiautomaat (kui on lisatud kuulutuses).

NB!

Lõplik hind sisaldab käibemaksu! Kui soovite arvet firma nimele, palume saata firma andmed enne kui tasute ostu eest ja kinnitate transpordi! 

Selleks, et ühe pakina võidetud esemed kätte saada - palume valida mõnel oksjonil pakiautomaat ja muud ostud - "Järeletulemisega"
Kui kaubaga esineb mingi probleem - palume avada pretensiooni, ning kirjeldada probleemi pretensioonis. Samuti enne negatiivse tagasiside jätmist palume võtta meiega ühendust olukorda lahendamiseks. Meie eesmärk on, et iga meie klient jääks rahule võidetud oksjoniga ja tuleks tagasi osalema ja võitma uuesti.
 
Ostjal on õigus ilma põhjust nimetamata 14 päeva jooksul kauba tagastada, kui seda ei ole kasutatud, rikutud või selle väljanägemine ei ole oluliselt muutunud, see tähendab, et kauba või selle pakendi väljanägemisele on tehtud ainult sellised muudatused, mis olid vajalikud saadud kaubaga tutvumiseks. Kauba tagastamisel vastutab Ostja kauba väärtuse vähenemise eest, kui see on tekkinud toimingute tõttu, mis ei olnud vajalikud kauba laadi, omaduste ja toimimise kindlaks tegemiseks. Mõlema suuna postikulu kandjaks on Ostja.
 
Tagastada kauba on võimalik 14 päeva jooksul hetkest, kui ostja saab kauba füüsiliselt kätte. 

14-päevane tagastamisõigus ei kehti kaubale, mis on kiiresti riknev või vananev; audio- ja videosalvestustele ning arvutitarkvarale, juhul kui tarbija on ümbrise avanud; suletud pakendiga asjadele, mis ei ole kõlblikud tagasisaatmiseks tervisekaitse või hügieenilistel põhjustel, kui pärast kohaletoimetamist on pakend avatud ( nt kosmeetika, pesu ja bikiinid); meelelahutus- ja reisiteenustele.

VAATA KA MEIE TEISI OKSJONE!!

Küsimused müüjale

Ainult vastatud küsimused on kõigile nähtavad.

  • Ühtegi küsimust ei ole esitatud