Другие пользователи смотрели ещё

Aaloe geel 120 ml

  • ID товара: 104513488
Предложение закончилось
16.50 EUR
Tallinn, Harjumaa, Eesti
10
Состояние: новый
Расположение: Tallinn, Harjumaa, Eesti
Koл-во: 10
Срок доставки: 7 дней
Возврат: Я согласен забрать товар в течение 14 дней. Покупатель оплачивает почтовы расходы по возврату товара. Товар должен быть в том же состоянии и комплектации, что и на момент продажи. Abi
Оплата: банковский перевод, оплата э-счетом Оsta.ee
Продавец: rosemary17 100% / 269 / Посмотреть другой товар

Aaloe geel pehmendab suurepäraselt nahka, säilitab niiskuse nii kuuma, külma kui tuulise ilmaga, aitab päikesepõletuste ja väikeste putukahammustuste korral, võib kasutada peale habemeajamist kui kergelt niisutavat vahendit.

Aaloe ja pantenool soodustavad naharakkude taastumist, siluvad väikesi kortse, avaldavad suurepärast antibakteriaalset, niisutavat ja toniseerivat toimet.

Saialille ja kummeliekstraktid tagavad kompleksse ravitoime rasuse ja probleemse naha hooldamisel. Nad puhastavad, ahendavad poore, soodustavad veresoonte seinte tugevdamist, reguleerivad lipiidide ainevahetust naharakkudes ning neil on tursete- ja põletikuvastased omadused.

Kapsaekstrakti kasutatakse rasuse ja suurepoorilise naha hooldamisel. Aitab vistrikulööbelise, mädatäpikestega ja põletikulise näonaha korral.

Koostis: aaloe geel, sorbiit, saialilleekstrakt, allantoiin, pantenool, kapsaleheekstrakt, kummeliõieekstrakt, pärmi lüsaat ja abikomponendid.

Вопросы продавцу

Пользователи могут видеть только отвеченные вопросы.

  • Заданных вопросов нет