Другие пользователи смотрели ещё

Alisa Vasina naiselik kikilips "Arlekiinjänes"

  • ID товара: 134840453
Предложение закончилось
28.00 EUR
Tartu, Tartumaa, Eesti
1
Состояние: новый
Расположение: Tartu, Tartumaa, Eesti
Koл-во: 1
Срок доставки: 4 дней
Возврат: Я согласен забрать товар в течение 14 дней. Покупатель оплачивает почтовы расходы по возврату товара. Товар должен быть в том же состоянии и комплектации, что и на момент продажи. Abi
Оплата: банковский перевод, оплата э-счетом Оsta.ee
Продавец: ASILA — / 35 / Посмотреть другой товар

Alisa Vasina Kevadkollektsioon nimega "Pöörased märtsijänesed" esitleb naiselikke kikilipse. Kikilips teeb tšiki šikiks! Naiselikku kikilipsu võib kanda nii kikilipsuna kui ka prossina. Ehi enda riideid nii kuidas hing ihkab. Sobib särgi kaelusele, kleidile, kevadmantli külge või kuhu iganes fantaasia lubab. 

Kikilips on disaineri poolt käsitsi valmistatud värvilistest satiinpaeltest, mille südamikku kaunistab Alisa Vasina originaalloomingust pärinev epoksiidvaiguga kaetud pilt, mida raamistab kristallvaigust valmistatud raam. Tagumisel küljel on prossi kinnitus luku süsteemiga, mis on turvaliselt kinnitatud pehmele värvilisele vildile. Pross saabub kinkekarbis! Kaunis kingitus endale või šikile tšikile ;) 

Lipsu mõõdud: 10 x 6cm 

Kunstiteos lipsul: Arlekiinjänes pärineb Alisa Vasina jäneste maalide seeriast, milles kunstnik uuris jäneste sümboleid ning kuidas see loom on inspireerinud visuaalkultuuri läbi aegade. Arlekiinjänes viitab mustkunstile ning selle, et Tänu kübaratrikile on jänes saanud mustkunsti sümboliks.

Вопросы продавцу

Пользователи могут видеть только отвеченные вопросы.

  • Заданных вопросов нет