Другие пользователи смотрели ещё

Jeep Cherokee

  • ID товара: 141093370
Aукцион закончился или неактивен.
Окончательная цена: 656.10 EUR
Продление окончания: 5 минут
Начало: Пт 10.07.2020 20:09:32
Окончание: Пт 17.07.2020 20:09:32
Последний претендент: Jaan-78
Tallinn, Harjumaa, Eesti
1
Состояние: использованный
Расположение: Tallinn, Harjumaa, Eesti
Koл-во: 1
Оплата: банковский перевод, наличными, депозитный платеж, оплата э-счетом Оsta.ee
Продавец: Kantsiinvest — / 97 / Посмотреть другой товар
Марка: Модель:
Год: 1998 Тип автомобиля:
Тип кузова: Топливо: дизель
Коробка передач: мануал Привод: полный привод
Мощность: Объем двигателя: 2500
Пробег: Цвет:
Дверей: Кондиционер: Нет

Enampakkumisel Jeep Cherokee 1998a.

Hea varustusega ja hea välumusega. Oli mõnda aega maal kasutuses kuid siis jäi seisma. Hetekl vajab mootor kokku panemist. Endal pole kahjuks aega tegeleda. Küljes korralikud rauad, katusereelingud, maastikusuutlikud rehvid ja muud head pudi-padi. Salong heas seisus, ei ole katki ega must. Sobib hästi inimesele kellel vaja varuosi või kes on tehnikaga sina peal. Enne laialivõtmist oli heas sõidukorras.

 

Oksjoni võitja võib tulla võidetud sõidukile järgi 5 päeva jooksul, kuid sõiduki eest tuleb tasuda HILJEMALT JÄRGMISE PÄEVA JOOKSUL pärast oksjoni lõppemist! Kui seda ei tehta, läheb pretensioon oksjoni võitja kahjuks osta.ee meeskonnale ja järgneb leppetrahv 20% oksjonid kujunenud lõpphinnast (leppetrahvi mitte tasumisel läheb see kohtutäituri lahendada, kes trahvi sisse nõuab).

Ära palun paku, kui pole ostu soovis kindel! Autot ei ole defekteeritud ja see müüakse sellisena nagu see müügi hetkel on.

NB! Enne pakkumise tegemist palun kindlasti tutvuda vara seisukorraga ning olla oma pakkumises kindel! Auto on soovituslik ENNE pakkumise tegemist üle vaadata, sest hilisemaid pretensioone EI ARVESTATA! Pärast oksjoni lõppu proovisõite ei toimu, küsimuste esitamist ei toimu, pretensioone ei võta arvesse.

*** Oksjonil kehtivad Osta.ee reeglid ning kui oksjoni võitja võidetud eseme eest ei tasu ega tule järgi nagu üleval pool kirjas, tuleb oksjoni võitjale leppetrahv 20% eseme lõplikuks kujunenud hinnast (osta.ee reeglid). ***

Вопросы продавцу

Пользователи могут видеть только отвеченные вопросы.

  • Заданных вопросов нет