Другие пользователи смотрели ещё

Kahetoaline korter Taheva külas

  • ID товара: 139313637
Аукцион закрыт
Окончательная цена: 1 500.00 EUR
Продление окончания: 5 минут
Начало: Вт 02.06.2020 23:49:11
Окончание: Вт 16.06.2020 23:49:11
Последний претендент:
Taheva küla, Valgamaa, Eesti
1
Состояние: использованный
Расположение: Taheva küla, Valgamaa, Eesti
Koл-во: 1
Оплата: наличными, депозитный платеж
Продавец: olivertatte — / 1 / Посмотреть другой товар

Aadress: Perve 1, Taheva küla, Valga vald, 68016

Üldpind: 43,3 m2

Ehitusaasta: 1953

Korteriomandi koosseisu kuulub 443/3816 mõttelist osa maatükist katastritunnusega 77901:003:1372 ja 77901:003:1371, pindalaga 3150 m2 ja 6911 m2, sihtotstarbega elamumaa (100%)

Müüa 2-toaline kõrgete lagedega avar retro-korter esimesel korrusel otse omanikult. 

Korter asub looduskaunis piirkonnas väikeses Taheva külas- ümbruskonnas palju marja- ja seenemetsi ja rabajärvesid. Korter asub maja lõunapoolses nurgas ja soojema ilmaga kütab päike toad mõnusasti soojaks. Elamine on ringja plaaniga- kõik toad on läbikäidavad (lastele meeldib täiega ringi joosta). Korteris on esik, elutuba, magamistuba, köök ja kemps. Korter just liiga hästi sooja ei pea, kuid kuna tegemist on väikse korteriga, siis pole ka kuigi suur probleem mõni halg ahju juurde lisada (talvel kulub ca 10 rm puid). Pliit ja ahi on küll aegu näinud, kuid täiesti toimivad ja tõmme on nii kõva, et tihti kustub süütamisel tikk ära.

Majas ühisveevärk ja kanalisatsioon puuduvad. Sellesse korterisse on aga „leiutatud“ täitsa toimiv süsteem. Maja ees asuvasse kaevu on pandud pump, mille kaudu vesi toas asuva lüliti vajutamisel kraanikausi kohal asuvasse veepaaki jõuab. Sealt edasi jaguneb vesi kraanikaussi ja soovi korral ka muude köögiseadmete vahel laiali (pesumasin, nõudepesumasin). Pesta saab end kah isemoodi- tõmbad alla veepaagi küljes asuva dušikardina, asetad selle alla suure kausi (kasutuses on olnud 90 liitrine plastikust seguvann) ja segad kraanikausis asuvasse kaussi kokku parasjagu sooja vee (tavaliselt kulus selleks veekeedukannujagu kuuma vett külmale lisaks). Kui pestud, valad pesuvee kraanikausist alla, kust see kenasti mööda kanalisatsioonitoru maja taha pervest alla ära kaob. Teised toovad vee maja eest tasulisest ühisveevärgi kraanist (sealt tuleb survega vesi, muidu peaks kaevust vinnama). Kaevu vesi on seni olnud parema kvaliteediga, kui ühisveevärgi oma.

Korteris on hästi toimiv kuivkäimla, mis asub 2 ukse taga, tänu millele haisuprobleeme ei esine, välja arvatud mingi erilise nurga alt puhuva kõva tuule korral. Kahe ukse vahelist pisikest ruumi on hea kasutada sahvrina. Korteris on vanad, puitraamidega aknad, mis hullusti tuult läbi ei lasegi, sest eelmine omanik täitis praod montaažvahuga (siiski mõned aknad on tehtud lahtikäidavaks, et oleks võimalik aknaid pesta ja tube tuulutada). Mööblist jäävad sisse: köögi kapp ja riiulid, külmkapp, magamistoa sisustus ja elutoa laud(akna kõrval). Soovi korral võin ka ühe diivani tuua praeguste asemele.

Korteri juurde kuulub ka kuuriboks ja üks varjualune küttepuudele, kus saab ka riideid kuivatada. Kasutada on võimalik ka keldrit, mis on olnud ühiskeldrina kasutuses (selleks tuleb sellesse ilmatusuurde keldrisse valida sobiv koht ja tekitada omale ruum). Aiamaaga on enamvähem sama lugu- vali omale sobiv koht ja hakka kaevama. Korteris on olnud kasutusel ka kaabliga TV ja internet (Telia). Toimiv ühistu majas puudub, sest osad korterid on tühjad ja igaüks on seni ise vaadanud, kuidas toime tuleb.

Piirkonna tegemistega saad tutvuda ka siin: www.kotus.ee

Korteriga saab tutvuda eelnevalt kokkuleppides telefonil: 566 96 582

Korteri eest tasumine toimub notaris, notari aeg lepitakse pärast oksjoni lõppu järgneva kahe tööpäeva jooksul kokku.

Вопросы продавцу

Пользователи могут видеть только отвеченные вопросы.

  • Заданных вопросов нет