Другие пользователи смотрели ещё

MEGA! Govee DreamView T1 Pro TV nutivalgusti, 55-65"! UUS!

  • ID товара: 188559281
Aукцион закончился или неактивен.
Окончательная цена: 85.00 EUR
Продление окончания: 5 минут
Начало: Пн 23.01.2023 21:30:00
Окончание: Пн 30.01.2023 21:30:00
Последний претендент: Sadoki
Tallinn, Harjumaa, Harjumaa, Eesti
1
Состояние: новый
Расположение: Tallinn, Harjumaa, Harjumaa, Eesti
Koл-во: 1
Возврат: Я согласен забрать товар в течение 14 дней. Покупатель оплачивает почтовы расходы по возврату товара. Товар должен быть в том же состоянии и комплектации, что и на момент продажи. Abi
Оплата: наличными, депозитный платеж, оплата э-счетом Оsta.ee
Продавец: sinu24 99.7% / 191181 / Посмотреть другой товар

Govee DreamView T1 Pro teleri taustvalgus (605B) toob igasse kodukinosüsteemi enneolematult kaasahaarava visuaalse kogemuse. Selle kaamera ja mikrofon jäädvustavad teie sisu värve, liikumist ja heli ning projitseerivad RGBIC ribavalguse ja kahe valgusriba kaudu automaatselt reaalajas reaktiivse kallutatusega valgustuse tagaseinale. Rakenduste juhtimine Govee Home'iga või hääljuhtimine Alexa või Google'i assistendiga.

Kit de inmersión Govee

  • Govee Visual Experience: selles komplektis on ühendatud meie põhisüsteemi DreamView LED-teleri taustvalgus 2 nutika valgusribaga veelgi täiuslikuma reaktiivse meeleoluvalgustuse jaoks, mis viib iga kodukino või mänguseade järgmisele tasemele.
  • Nutikas värvide sobitamise tehnoloogia: 1080p Colorsense kaamera, LED-taustvalgustuse ja 2 RGB LED-valgusribaga reageerivad meie nutikad värvimuutvad meeleoluvalgustid kogu teie meelelahutussisule reaalajas.
  • Kombineeritud video ja heli sünkroonimine: see nutiteleri valgustussüsteem mitte ainult ei liigu ega muuda heledust sünkroonis ekraanil kuvatavate piltidega, vaid sünkroonib ka teie lemmikfilmide või -videomängude helidega, et DreamView jõuaks tõepoolest kaugemale.
  • Energiseerivad mitmevärvilised RGBIC-efektid: Govee DreamView sisaldab sisseehitatud sõltumatuid juhtkiipe (IC-sid), mis võimaldavad LED-ide rühmi individuaalselt juhtida, võimaldades projitseerida mitut värvi üheaegselt tagaseintele.
  • Nutikas hääl- ja rakendusjuhtimine: ühildub Alexa ja Google'i assistendiga värvide, režiimide ja efektide käed-vabad hääljuhtimiseks. Kogege põhjalikult Govee Home rakenduse nutikaid funktsioone, sealhulgas värvide ja efektide kohandamist, valguse ajakava ja muusikarežiime.
Rikkalikud eelseadistatud valgusefektid
Juurdepääs 32+ animeeritud valgustusstseenile, mis on inspireeritud loodusest, meeleoludest, pühadest ja igapäevastest tegevustest, et valgusvoog sobiks iga sisekujundusstiiliga. 8 isetegemise režiimi võimaldavad teil luua ka oma stseenirežiime.
Video ja heli sünkroonimine
Nautige meelelahutuskogemust, mis viib iga kodukino uuele tasemele. Sisseehitatud ülitundlik mikrofon tabab hõlpsalt helisid, mis sobivad teie heliga.
Govee Envisual Color-Match tehnoloogia
Jäädvustage nutikalt ekraanil olevad värvid ja rakendage need automaatselt samaaegselt teleri LED-taustvalgustele ja valgusribadele.

Esimesed pildid on illustratiivsed! Kaasa tuleb kõik mis on piltidel!

Seisukord: UUS! Müügikarp on kahjustatud!

Poe hind:~ 195 EUR.

Вопросы продавцу

Пользователи могут видеть только отвеченные вопросы.

  • Заданных вопросов нет