Другие пользователи смотрели ещё

Täispuidust köögimööbel Mahagonist töötasapinnaga

  • ID товара: 124037899
Aукцион закончился или неактивен.
Окончательная цена: 376.00 EUR
Продление окончания: 5 минут
Начало: Вт 11.06.2019 18:58:01
Окончание: Вт 18.06.2019 19:06:05
Последний претендент: marku3
TALLINN, Harjumaa, Eesti
1
Состояние: использованный
Расположение: TALLINN, Harjumaa, Eesti
Koл-во: 1
Срок доставки: 7 дней
Оплата: депозитный платеж
Продавец: jaagup7 100% / 15 / Посмотреть другой товар

Müüa 18mm vineerist valmistatud köögimööbel, 20mm Euroopa tammest ja Ameerika vahtrast ustega. Töötasapind on 52mm Iroko mahagonist.

Köögimööbel on ise valmistatud 18mm vineerist 5 aastat tagasi, uksed on tehtud 3 aastat tagasi. Mööbliga kaasa tuleb pliidiplaat ja valamu koos segistiga. Valamu sisemine läbimõõt 43cm, sügavus 20cm. Valamul on pragu sees, on parandatud nii et vett läbi ei lase aga pigem on mõistlik ilmselt valamu siiski välja vahetada lõpuks.

Kõik uksed on väga kvaliteetsed, ära ei ole vajunud, ei ole viltu ega propelleris, ülemistes kappides on puuritud riiulikandurite augud, nii et soovi korral saab nii palju riiuleid juurde lisada kui soovi on. 

Mööblist:

Alumised kapid:

-töötasapinna pikkus 274,5cm, sügavus 65cm, väljaulatuva osa sügavus on 126cm - (töötasapinna laius + 61cm väljaulatuv osa.) Alumiste kappide kõrgus, koos tasapinnaga on 93cm. L-tasapinna all, jala juures on ka köögitarvikute sahtel, vineerist, tamme spooniga kaetud, seest valgeks värvitud, soft close siinide peal. 

-Kapi otsas on koht pesumasinale, 60cm lai, ühe suure ukse taga on koht nõudepesumasinale kuni 60cm laiusele, valamu all on prügikastid ja tarvikute riiul, prügikastid on 2x 40l, väljatõmmatavad, soft close siinidel. Ahju alumine sahtel on täissügavuses, soft close siinidega. Ahju kõrval, tasapinna all on veel eraldiseisev väike kapp 27,5cm laiusega. Alumised kapid ei ole seest värvitud, vineer on lihtsalt tumedama peitsiga üle tehtud kunagi. Kõik kapid v.a. see väike seal ahju kõrval on ühe suure ükusena, ehk 250cm lai ja 60cm sügav üks suur kapp. Lahti võtta neid ei saa, uksed saab eest võtta, sahtlid ära ja tasapinna pealt ära aga kahjuks rohkem lahti ei käi.

Ülemised kapid:

18mm vineerist, nähtavad pinnad on kaetud tammespooniga, seest on värvitud valgeks, igas kapis on 2 riiulit. Kolmese kapi kogulaius on 187cm, kõrgus 93cm ja sügavus koos ustega 37cm. Uksed on täispuidust, tammest ja vahtrast. Kappide all on paigaldatud LED riba aga pult mis seda kontrollis on ära kadunud, nii et sisse ja välja lülitamine käib valgusti juhtme pistikusse panemisega ja eemaldamisega. Kapid on ühe suure üksusena, ehk ei saa eraldi lahti võtta neid.

Väiksem kapp (köögikubu kõrval pildil) - kõrgus 93cm, laius 40cm, sügavus 37cm koos uksega, sees 3 riiulit.

Suurem kapp - kõrgus 93cm, laius 54cm, sügavus 47cm koos uksega, sees 2 riiulit, kuna kapp on seina peale kinnitatud külgepidi ja kannab raskeid asju, siis on on natuke ära vajunud.

Mööbel on olnud kasutuses, nii et kindlasti on soovitatav töötasapind uuesti ära lihvida ja viimistleda, kuid suuri veekahjustusi või muid sarnaseid probleeme ei ole.

Mööbel asub Kristiines

Вопросы продавцу

Пользователи могут видеть только отвеченные вопросы.

  • Заданных вопросов нет