Seitsekümmend Hiina imet

  • Eseme ID: 131176969
Ese on läbi müüdud või ei ole aktiivne
9.65 EUR
Haapsalu, Läänemaa, Harjumaa, Eesti
Seisukord: kasutatud
Asukoht: Haapsalu, Läänemaa, Harjumaa, Eesti
Tarneaeg: 3 päeva
Tagastamine: Nõustun eseme tagasi võtma 14 päeva jooksul. Ostja tasub tagasisaatmise postikulu. Ese peab olema samas seisukorras ja komplektsuses kui müügi hetkel. Abi
Maksmine: pangaülekandega, Osta.ee e-konto ülekandega
Müüja: Luge 100% / 8000 / Vaata müüja teisi esemeid

Hiina on tõusmas maailma võimsama majandusega riikide hulka, kuid mis peitub 21. sajandi kiire arengu taga? Millised on selle suure tsivilisatsiooni juured ja eripära?
Autoriteetne ja kaasahaarav raamat käsitleb põhjalikult Hiina loodusimesid, ajalugu, kunsti, suuri ehitisi ja kõike Hiinaga seonduvat, aga ka tänapäeval toimuvaid muutusi.

Seisukord: Hea
Formaat: Kõvakaaneline
Lehekülgi: 304
Mõõdud: 207 x 265 mm
Ilmumisaasta: 2008
Keel: eestikeelne
Kirjastus: Koolibri
ISBN: 9789985021620

Tõlkinud Olavi Teppan
Toimetanud Annika Sarv; Jonathan Fenby


SAATMINE: Valige kättesaamiseks sobiv pakiautomaat - mitme ostu korral valige ühele ostule pakiautomaat, ülejäänutele "kokkuleppel müüjaga". NB! Valides igale ostule DPD, tähendab et maksate transpordikulu iga raamatu eest. Kauba käest-kätte üleandmine ei ole kahjuks reeglina võimalik ja me ei võta kohustusena - kui osutub ebamugavaks, siis katkestame tehingu ja tagastame ostuhinna. Samal kuupäeva ostud saadame ühe saadetisena. NB! Püüame pakendada tooted optimaalselt, kuid siiski võivad mitme ostu korral suureneda saadetise mõõtmed ja transpordi hind.  

RAAMATU SEISUKORD:

Väga hea – minimaalsete kasutamis/kulumisjälgedega raamat. Võib sisaldada endise omaniku nime või muud sissekirjutust. Võib olla raamatukogu tunnustega (mahakantud). 

Hea - mõõdukalt kulunud raamat. Võib esineda lehtede ja/või kaante rebendeid ning muljumisi, väiksemaid köitekahjustusi, plekke, mis ei takista lugemist, sissekirjutusi/joonimisi. Võib olla raamatukogu tunnustega (mahakantud). Võivad puududa ümbriskaaned. NB! Raamat ei pruugi olla piisavalt esinduslik kinkimiseks

Rahuldav – võib olla kulunud ent lugemiskõlblik. Kaantel ja lehekülgedel võib esineda rebendeid või muljumisi, plekke, mis võivad kohati (ent mitte ulatuslikult) takistada lugemist, suuremaid köitekahjustusi, sissekirjutusi/joonimisi. Kõik leheküljed on alles ja köide püsib koos. Võib olla raamatukogu tunnustega (mahakantud). NB! Raamat ei pruugi olla piisavalt esinduslik kinkimiseks

Kui vajate raamatu seisukorrast detailsemat ülevaadet, siis palun esitage meile küsimus. Soovime, et Teie ostukogemus oleks meeldiv. Kui raamat jõudis Teieni halvemas seisukorras kui eeldasite, siis palume, et võtaksite meiega ühendust. Kui saadetis viibib ebamõistlikult kaua, siis võtke meiega ühendust - oleme senini kõik tekkinud olukorrad edukalt lahendanud. 

 

Lugemiseni!
Luge

 

Säästmaks transpordikulult soovitame osta rohkem kui ühe raamatu korraga. Tutvu meie raamatuvalikuga siin!

NB! Üle 1000 ingliskeelse bestselleri soodushinnaga! Vaata lähemalt!

 

Küsimused müüjale

Ainult vastatud küsimused on kõigile nähtavad.

  • Ühtegi küsimust ei ole esitatud