Teised kasutajad on vaadanud veel

Disaineri VISMUT, SPINELL LÕVI amulett 925 hõbe

  • Eseme ID: 120326567
Oksjon on lõppenud
Lõpphind: 17.00 EUR
Pikenev lõpp: 5 minutit
Algusaeg: P 10.03.2019 10:15:00
Lõpuaeg: P 07.04.2019 10:15:00
Viimati pakkus:
Tallinn, Harjumaa, Eesti
1
Seisukord: uus
Asukoht: Tallinn, Harjumaa, Eesti
Kogus: 1
Maksmine: deposiidikandega, Osta.ee e-konto ülekandega
Müüja: faustinafelix 100% / 904 / Vaata müüja teisi esemeid

Disaineri kvaliteetne töö ja ainueksemplar!

Disaineri VISMUT, SPINELL SILMAD, LÕVI amulett 925 hõbe.

925 hõbe, Black Rhodium & Gold.

 

Vismut (Bi) on keemiline element ja füüsikaliste omaduste kohaselt kergmetall. Teatud tingimustes vismut aga kristalliseerub ning selle protsessi tulemusel tekivad imelised vikerkaarevärvides geomeetrilised kujundid. Seetõttu võib ka vismuti julgelt kristallide perekonda kaasata.

Tänapäeval on kristalliseerunud vismut kõige sagedamini loodud laboritingimustes.

OMADUSED

Vismutit peetakse ülimalt kõrge vibratsiooniga uue ajastu kristalliks. Vikerkaarevärviline vismut on ideaalne kasutamiseks fokusseerimisel, visualiseerimisel ja shamanistlikel rännakutel. Ta aitab luua ühenduse kõiksusega ning hõlbustab astraaltasandile liikumist.

Vismut aitab ka vältida ülekoormust. Ta õpetab suhtuma argikohustustesse kannatlikusse ja rahuliku meelega, samal ajal suurendades oma kandja energiavarusid ja toimetulekut. Ta soodustab kerget ja kiiret kohanemist uute ja näiliselt ebamugavate olukordadega. Muuhulgas aitab vismut leevendada hirme ning soodustab eesmärkide ja saavutuste poole liikumist. Tegemist on ka mõistmist ja arusaamist kujundava kristalliga, seetõttu on ta väga hea kaaslane grupi-, meeskonna- või suhtedünaamika kujundamisel.

Vismut leevendab ka üksinduse ja isolatsioonitunnet ning seetõttu sobib hästi kõigile, kes tunnevad end spirituaalselt või emotsionaalselt isoleerituna. Ta on transformatsiooni ja muutuste kristall ning aitab muutuseid õiges suunas juhtida. Seejuures annab vismut ka füüsilist ja psüühilist vitaalsust.

Vismut suudab transformeerida energiat kroontšakrast maatšakrasse. See omadus muudab ta kristallide maailmas ainulaadseks. Ning just tänu sellele omadusele sobib vismut ideaalselt kõigil tšakratel kasutamiseks / kandmiseks.

Füüsiliselt aitab vismut leevendada palavikku. Samuti soodustab ta krooniliste haiguste sümptomite leevendamist ning suurte operatsioonide ja traumade järgset taastumist.

Lisaks sellele pakub vismut kaitset elektromagnetkiirguse eest.


KELLELE SOBIB?

Vismut sobib hästi kõigile, kes tunnevad end üksiku või isoleerituna. Samuti kõigile, kelle elus on käsil suurte muutustega eluperiood - transformatsioon.
Ta on ka väga hea kaaslane kõigile, kelle elus on oma kindel koht astraal- ja/või shamaanirännakutel.

Samuti on vismut hea kaaslane neile, kes töötavad meeskonnas või gruppidega. Kodus pakub ta aga kaitset elektromagnetkiirguse eest. 

SPINELL

Spinell on seotud energia uuenemisega, rasketes olukordades julgustamisega ning noorendamisega. Kivi avab tšakrad  ja kergendab kundalini energia liikumist mööda lülisammast üles. Psühholoogiliselt võimendab spinell isiksuse positiivseid aspekte, aitab edu saavutada ning seda vastu võtta. Spinell pakub mõistmist materiaalsete probleemide puhul  ning annab teile visadust jätkata.

52

Küsimused müüjale

Ainult vastatud küsimused on kõigile nähtavad.

  • Ühtegi küsimust ei ole esitatud