Räpina vald müüb elektriauto MITSUBISHI I-MIEV

  • Eseme ID: 176576983
Oksjon on lõppenud
Lõpphind: 5 250.00 EUR
Pikenev lõpp: 5 minutit
Algusaeg: K 08.06.2022 16:30:00
Lõpuaeg: K 22.06.2022 17:16:27
Viimati pakkus: Rombo
Räpina, Põlvamaa, Harjumaa, Eesti
1
Seisukord: kasutatud
Asukoht: Räpina, Põlvamaa, Harjumaa, Eesti
Kogus: 1
Maksmine: deposiidikandega
Müüja: rapinavv — / 0 / Vaata müüja teisi esemeid
Mark: Mitsubishi Mudel: I-MIEV
Aasta: 2012 Sõiduki tüüp:
Kere tüüp: universaal Kütus:
Käigukast: automaat Vedav sild: tagavedu
Mootori võimsus: Mootori töömaht:
Odomeetri näit: 83723 Värv: sinine
Uksi: 5 Kliimaseade: Jah

Räpina Vallavalitsus (registrikood 75025503) viib läbi sõidukite enampakkumise elektroonilise oksjonina osta.ee keskkonnas. Kõik vara omandiõiguse üleminekuga seotud kulud kannab ostja, ostuhind tuleb tasuda täies ulatuses enne vara üleandmist.

Sõiduki asukoht Räpina vald, Räpina linn, Kooli 1.

Sõidukiga tutvumiseks helistada: Allan Kirotar, tel 5053575

 

NB! Ostja meelespea ja müügitingimused

Palume sõidukit kindlasti vaatama tulla enne pakkumise tegemist. Hilisemaid pretensioone ei arvestata.

Müüja ei ole müüdavat sõidukit defekteerinud ega sellele visuaalset vaatlust teostanud rohkemal määral kui see on piltidelt nähtav. Sõidukit müüakse seisukorras nagu ta on ja ilma kvaliteedi garantiita. Ostmisel tuleb arvestada, et tegemist on kasutatud sõidukiga.

Pakkumise esitamisega kinnitab ostja, et on tutvunud sõiduki andmetega enampakkumise kuulutuses ja Transpordiameti iseteenidusportaalist.

Ostjaga võetakse ühendust pärast enampakkumuse lõppemist.

Ostja on kohustatud tasuma ostu eest täies ulatuses 10 päeva jooksul pärast vastava teate saamist.

Ostu-müügileping (digi)allkirjastatakse. Allkirjastamise tingimuseks on raha laekumine ostuhinna täies ulatuses müüjale. Kui digitaalallkirjastamine ei ole võimalik, siis tuleb ostjal sellest müüjat eelnevalt informeerida.

Sõiduki liikluses kasutamiseks tehnilise ülevaatuse ja korrasoleku tagamine (sh selleks vajalike täiendavate kulutuste tegemine) ning liikluskindlustuslepingu sõlmimine on ostja kohustus.

Müüja ei vastuta sõiduki sihtotstarbelise kasutamise võimalikkuse eest, ei anna sõidukile garantiid ega osta lepingu eset ostjalt tagasi.

Ostu-müügilepingu sõlmimine võib võtta aega kuni 14 tööpäeva alates raha laekumisest.

Ostja on kohustatud pärast lepingu sõlmimist 3 tööpäeva jooksul sõidukile järele tulema. Kui ostja ei ole teavitanud müüjat taasesitamist võimaldaval viisil mõjuvast põhjusest, miks ta ei saa sõidukit ära viia, on müüjal õigus nõuda ja ostjal kohustus tasuda käesoleva kohustuse täitmisega viivitatud iga kalendripäeva eest leppetrahvi 10 eurot, kuid mitte rohkem kui 50% lepingu koguhinnast.

Vastavalt Liiklusseaduse § 77 lg 3 on ostja kohustatud 5 tööpäeva jooksul alates sõiduki üleandmise vastuvõtmise aktile allakirjutamisest teostama omaniku registriandmete muutmise Transpordiametis. Toimingu tegemata jätmisel kustutab Transpordiamet sõiduki ajutiselt registrist vastavalt Liiklusseaduse § 77 lg 8.

Ostu-müügileping vormistatakse ainult oksjonil võidupakkumise teinud kasutaja registreerimisandmetega (vastavalt juriidilisele või füüsilisele isikule, kelle nimele kasutajakonto on registreeritud). Seega pakkumise tegemisel palub müüja tagada andmete õigsus.

Küsimused müüjale

Ainult vastatud küsimused on kõigile nähtavad.

  • Kastja küsis 08.06.2022 19:22

    Tere.Kas autod on sõidukorras?

    Jah, autod sõidavad.

  • 5 1