Other users have also viewed

MEGA ! Pakend BELLE VOUS 24 väikest likööripudelit. UUS!

  • Item ID: 188590140
Auction is ended or not active
Final price: 7.39 EUR
Extending closure: 5 minutes
Starting time: Tue 24.01.2023 21:00:00
Closing time: Tue 07.02.2023 21:00:00
Last bidder: oravik
Tallinn, Harjumaa, Харьюмаа, Эстония
1
Item condition: new
Location: Tallinn, Harjumaa, Харьюмаа, Эстония
Quantity: 1
Return: I agree to take back the item within 14 days. The buyer pays the return postage fee. The item must be in the same condition and completion as at the time of sale. Abi
Payment: in cash, by deposit transfer, by transfer from Osta.ee e-account
Seller: sinu24 99.6% / 195502 / View other items of the seller

         Pakend BELLE VOUS 24 väikest likööripudelit.

  • Pakis 24 tk: meie likööripudelite komplekt sisaldab 24 tühja pudelit täitmiseks, et saaksite oma lemmikjoogid alati kaasas olla, kuhu iganes lähete. Samuti saate 24 ripatsit, 5 m nööri ja plastikust lehtri. Meie väikesed täitepudelid ja lehter on nõudepesumasinas pestavad ning seetõttu eriti vastupidavad. Minipudelid on 10,5 cm kõrged, põhja laius 3,3 cm ja avanemistila laius 12 mm. Need mahutavad kuni 50 ml vedelikku.
  • Täitmislehter: kuna kõikidel täidiseks mõeldud minipudelitel on avaava tila laius 12 mm, on iga komplektiga kaasas lehter. See võimaldab meil teile kinnitada, et mitte ühtegi tilka ei voola maha. Lisaks on lehtril käepide, mis hoiab selle sirgena ja tugevana, et täita teie lemmikjooke, nagu viski, sloe džinn, sambuca, bourbon või tequila. Lehtri/ripatsi täismõõtmeid vaadake piltidelt.
  • Õhukindlad pudelid – ei leki: meie pudelitel on must keeratav kork, mis suleb need õhukindlalt, et ükski väärtuslik sisu ei satuks teie käekotti, kohvrisse või seljakotti. Neid väikeseid pudeleid võid täita ka terava kastme, äädika või salatikastmega. Plastpudelid on väga kaasaskantavad ja vastupidavad, ideaalsed reisimiseks.
  • Pudelid kingituseks: pudelid sobivad suurepäraselt enda vaimu hoidmiseks ja sõprade või perega nautimiseks. Saate seda kasutada ka testerina, et jagada oma lemmikjooke või kinkida. Täiustage oma üritusi ja olge loominguline. Kas sa ootad tüdrukut? Täida need roosa džinniga ja pidu võib alata. Kaasasolevate ripatsitega pole kinkimine ja sildistamine kunagi olnud lihtsam.

    Seisukord: UUS!

    Poe hind: ~30 EUR.


Järeltulemisega - Tallinn, kulleriga (kui ise tellite), pakiautomaat (kui on lisatud kuulutuses).

NB!

Lõplik hind sisaldab käibemaksu! Kui soovite arvet firma nimele, palume saata firma andmed enne kui tasute ostu eest ja kinnitate transpordi! 

Selleks, et ühe pakina võidetud esemed kätte saada - palume valida mõnel oksjonil pakiautomaat ja muud ostud - "Järeletulemisega"
Kui kaubaga esineb mingi probleem - palume avada pretensiooni, ning kirjeldada probleemi pretensioonis. Samuti enne negatiivse tagasiside jätmist palume võtta meiega ühendust olukorda lahendamiseks. Meie eesmärk on, et iga meie klient jääks rahule võidetud oksjoniga ja tuleks tagasi osalema ja võitma uuesti.
 
Ostjal on õigus ilma põhjust nimetamata 14 päeva jooksul kauba tagastada, kui seda ei ole kasutatud, rikutud või selle väljanägemine ei ole oluliselt muutunud, see tähendab, et kauba või selle pakendi väljanägemisele on tehtud ainult sellised muudatused, mis olid vajalikud saadud kaubaga tutvumiseks. Kauba tagastamisel vastutab Ostja kauba väärtuse vähenemise eest, kui see on tekkinud toimingute tõttu, mis ei olnud vajalikud kauba laadi, omaduste ja toimimise kindlaks tegemiseks.Tagastamisega tekkinud kulude kandjaks on ostja.
 
Tagastada kauba on võimalik 14 päeva jooksul hetkest, kui ostja saab kauba füüsiliselt kätte. 

14-päevane tagastamisõigus ei kehti kaubale, mis on kiiresti riknev või vananev; audio- ja videosalvestustele ning arvutitarkvarale, juhul kui tarbija on ümbrise avanud; suletud pakendiga asjadele, mis ei ole kõlblikud tagasisaatmiseks tervisekaitse või hügieenilistel põhjustel, kui pärast kohaletoimetamist on pakend avatud ( nt kosmeetika, pesu ja bikiinid); meelelahutus- ja reisiteenustele.

VAATA KA MEIE TEISI OKSJONE!!

Questions to seller

Only answered questions are visible to all users.

  • No questions asked